TA7KA Forum - TA7A SEDAT MELEK IN AHIRETE IRTIHALI

TA7KA Forum

Tam Versiyon: TA7A SEDAT MELEK IN AHIRETE IRTIHALI
Þu anda tam olmayan bir versiyonun içeriðine bakýyorsunuz. Tam versiyona bakýnýz.
SEDAT MELEK ABIME ALLAHTAN RAHMET, GERÝDE BIRAKTIKLARINA ALLAHTAN SABIR, ARKADAÞ EÞ VE DOSTLARINA BAÞ SAÐLIÐ DÝLÝYORUM.MEKANIN CENNET OLSUN...
Sedat MELEK mekanýn cennet olsun.Geride kalan aile fertlerine ve dostlarýna allahtan sabýrlar diliyorum.

Cihan EMRE TA3BE
SEVGÝLÝ SEDAT KARDEÞÝM BIRAKTIÐIN YERDEN BÝZLER DAHADA ÝLERYE GETÝRECEÐÝMÝZDEN EMÝN OLABÝLÝRSÝN HÝÇ MERAK ETME SEN RAHAT UYU ALLAH RAHMET EYLESÝN.

MUSTAFA ÞAHÝN TA7P

Ziyaretçi

Dün mezarýný ziyaret ettim,aramýzdan ayrýldýðýný kabulenmeye çalýþýyorum.Mekanýn cenet olsun.Allah rahmet eylesin.Camiyamýzýn baþý saðolasun. TA9I
SEDAT abi mekan ýn cennet olsun ALLAh cc geride kalan lara uzun ömürler nasip eylesýn seyfettin aksan TB6CPM

Ziyaretçi

TA7A Sedat Melek'ý vefatýndan derin üzüntü duydum merhuma Allah'tan rahmet baþta ailesi olmak üzere tüm amatör camianýn baþý saðolsun

TA9J
Ýsmail ÇAKMAK

Ziyaretçi

koca adam aðlattýn bizi

Ziyaretçi

TA7A Sedat MELEK'in ölüm haberi çok üzdü beni, eskiye dayanan bir dostluðumuz vardý. Kendisine Allah'tan rahmet geride kalan kederli ailesine baþ saðlýðý dilerim. Mekanýn cennet olsun. Ölünün arkasýndan rahmet okunur, bizler de onu rahmetle yad edelim.

TA9E
Galip GÜNDOÐAR

Ziyaretçi

býraktýgýn yara hala kolumda bakýp seni anacaðým rahmetle

Ziyaretçi

Türk Amatör Camiasýnýn tanýnmýþ simasý sevgili dostum;
Sayende ilk cihazýma sahip olmuþtum(1989)

Seni unutmak mümkün mü?
Tanrýdan rahmet sevenlerine baþsaðlýðý dilerim.

Ta4u
Sayfa: 1 2
Referans URL