TA7KA Forum - Bu Konu, Göndericisi Tarafýndan Ýptal Edilmiþtir!

TA7KA Forum

Tam Versiyon: Bu Konu, Göndericisi Tarafýndan Ýptal Edilmiþtir!
Þu anda tam olmayan bir versiyonun içeriðine bakýyorsunuz. Tam versiyona bakýnýz.

TB9COP

Bu Konu, Göndericisi Tarafýndan Ýptal Edilmiþtir!
Üç gündür bekliyorum hala cevap yok, ne zamana kadar bekleyeceðim doðrusu çok merak ediyorum. ..! TA3ÝW ex TA9Ý
cevat ne bekliyorsun.?

TB9COP

o dediðin konular bizi aþar.biz anlamayýz bu gibi konulardan.
bizim iþimiz hobi .radio amatörlüðü ,telsiz amatörlüðü deðil.
bizim ilgimiz radio ,radio oldumu herþeyi paylaþýrýz.baþka iþlerle paylaþmayý gerek duymuyorum.
diðer konularý daha iyi bilen arkadaþlara telefon edip onlarlan halledin.
radio amatörlüðü ile soracaklarýnýz varsa yardýmcý olmaya çalýþýrýz.baþka konular bizi yorar hobiden uzaklaþtýrýr.
biz hobimize bakýyoruz. ne yapýlýrsa yapýlsýn.bir bildikleri vardýr.öðle gerek görmüþler.
73s
Selamlar Ýsmail.Evet bekledim arkadaþýmýz ne zaman yazacak diye.Nihayet yazdý.En azýndan tv reklamlarýndaki gibi ARKASI YARIN ve ya BENÝ ÝZLEMEYE DEVAM EDÝN diye cevap yazmadýðýna sevindim.Merakla beklememe raðmen yeni konuyu dile getiriyor.Amatörtelsizcilikten söz ediyor,benim istasyon çaðrý iþaretimi TA9AÝ olarak yazan bir amatör telsizci ,yasadan ve amatör telsizcilik sýnav ücretlerinden söz ediyor,ilk önce çaðrý iþaretlerini öðrensin ondan sonra, senin de yazdýðýn gibi bizi aþan konularý buraya deðil bizlerden sorun kuruma yazýlý olarak baþ vurur ve ya telefon ile görüþür gereken cevabý kendisine verirler.Bu arada ben bir konu için KEGM ne telefon açmýþtým,amatör telsizcilerden görevli o anda seminerde olduðunu söylediler,öðlen vakti yani yemek saatinde kendisine GSM den ulaþa bileceðimi söylediler,ben de kendisini yemek saatinde dolayý rahatsýz etmek istemedim,akþam saatlerinde benim için daha uygun olacaðýný düþünmüþtüm.Kullandýðým GSM telefon numaramý cevap veren görevliye verdim,ve aradan yalan olmasýn dört saat geçmiþ ti beni KEGM den aradýlar,seminerde olan görevliye benim aradýðýmý söylemiþler.Gerçekten çok kýsa zamanda ve her konuda yardýmcý olmalarýna çok sevindim.Bu vesile ile http://www.ta7ka.com forumuna yazarak KEGM de görevlilere gösterdikleri ilgiden dolayý ayrýca teþekür etmek istiyorum
Bu arada Ýsmail senin de yazýðýn gibi bu gün arkadaþýmýz radyo istasyonundan söz ediyor,yarýn TV vericisinden söz eder,gün gelir GSM baz istasyonlarýndan söz eder,gün gelir týbbi cihazlardan söz eder.HAM radyo ile ilgili konularý bir araþtýrsýn,gün gelir HAM radyo ilgili bir þeyler yazar,beklim ben yazdýktan sonra HAM ne anlamýna geldiðini araþtýrýr.Ýsmail benden bu kadar anlayan anlamýþtýr anlamayan araþtýrsýn. Tekrar istasyon çaðrý iþaretimi bilmeyenler için yazýyorum TA3IW ex TA9I
Yazdýðým yazým isabetli olmuþtur diye düþünüyorum…. 73! … TA3IW ex TA9I

TB9COP

Amatör telsizcilikle ilgili bir cevap zaten beklemiyordum ki ! .... TA3IW de TA9I
Referans URL