TA7KA Forum - Bu Konu, Göndericisi Tarafýndan Ýptal Edilmiþtir!

TA7KA Forum

Tam Versiyon: Bu Konu, Göndericisi Tarafýndan Ýptal Edilmiþtir!
Þu anda tam olmayan bir versiyonun içeriðine bakýyorsunuz. Tam versiyona bakýnýz.

TB9COP

Bu Konu, Göndericisi Tarafýndan Ýptal Edilmiþtir!
TA7IE dan TB9COP a....

Degerli Amatör Arkadasim,Bu ilk ve son olmayacaktir.Yorum yapmayacagim sadece üzüntülerimi sana bildirmek icin sana yazmaya ihtiyac duydum. Biz ne zaman bogazimizdaki kravati cikartip insanlara gercek insan gibi davranmayi ögrenirsek icinde ben ve sende dail, iste o zaman insaniz.
Su an DL dayim ( DJ1OHA)
Burada degil üniversitelerde, Normal liselerde verilen (Radio,Amatör,Telekominikasyon,Elektronik,vs ) egitimin ne boyutda oldugunu hayal bile edemezsiniz.Bunu asagilamak icin degil sadece senin yarana bir su serpmesi acisindan ele aldim

Asagidaki Link sadece bunlardan Biridir, Bütün Liselerde ise Mecburidir.

Saygilarimla

73 TA7IE

http://www.darc.de/distrikte/x/teams/x30...2005_1.htm
Merhaba TB9COP.Yadýðýný okudum.Adres olarak Erzurum diye belirtmiþiniz,Atatürk universitesinde anten kuracaðýnýzý ve yazýnýza gelen cevapta anten kurmanýza müsade vermediklerini yazmýþlar.Sadece anlayamadým bir nokta var.Gelen cevapta Sayýn olan bölümü siyah band ile kapatmýþlar.Resmi bir evrakta Sayýn yazan yerde Adý ve soyadý belli olur.Bu bana pek inandýrýcý gelmedý doðrusu,bir açýklamasýný yapar iseniz anten kurma konusunda arkadaþlarýmýz size yardýmcý olurlar.73! TA3ÝW ex TA9Ý

TB9COP

Bu Konu, Göndericisi Tarafýndan Ýptal Edilmiþtir!
Amatörlük hobidir .bu iþ hobi yapanlarýn dýþýnda ne olduðunu kimse bilmez üniversitelerinde bu konuda bilgisi olmamasý normaldýr. onlarýn ülke için yapacaklarý daha önemli iþleri vardýr.Amatör radyoculuk ne olduðunu bilmezler.üniversite lerde radyoculuk dedinmi onlar zannediyorlarki Akþama kadar istek alacaksýn þarký,türkü çalacaksýn-reklamlar alacaksýn paracýklarý cebine koyacaksýn para kazanacaksýn-
bu nedenle size anten kurdurmaya müsaade etmemiþlerdir.
üniversiteler ülkenin geliþmesi için çalýþýrlar elektronik ve iletiþim alanda çalýþmalar yaparlar Amatör radyoculuk onlarýn alanýna girmiyor.amatörlük sadece muhaabbet olduðu için ilgi alanlarýna girmez.
Amatör telsizcilik hobidir heryerde yapýlmaz.sadece gerçek Amatör telsizciler bunu anlayabilirler. 73
Referans URL